Μήνυμα Κοινοτικό Συμβούλιο Διαφημίσεις Ανακοινώσεις Επικοινωνία
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις
Δημοσιεύσεις
Αρχείο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

KΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΣΟΥΣ
Πλατεία Αποστόλου Φιλίππου,
4770  Άρσος, Λεμεσός
Τηλ : 25943223, 25942171
Φαξ: 25944378
E-mail: info@arsos.org

Σύνδεσμος Ανάπτυξης Κοινότητας Άρσους

Ταχ. Θυρ.: 51695
3508, Λεμεσός
Τηλ: 99410577

 
 
Ανακοινώσεις
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Lets do it Cyprus»

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, διοργανώνεται η παγκύπρια εκστρατεία «Lets do it Cyprus», στόχος της οποίας είναι να καθαρίσουμε την Κύπρο.

Η κοινότητα μας θα συμβάλει στην διοργάνωση αυτή, καθαρίζοντας διάφορους δημόσιους χώρους της κοινότητας μας.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, να βρίσκονται στην είσοδο του χωριού(Γιοφυρούιν) στις 11.00π.μ την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Η καθαριότητα της Κοινότητας μας και γενικότερα της Κύπρου μας, είναι καθήκον όλων. Η καθαριότητα είναι ο καθρέφτης του πολιτισμού μας.

Σας περιμένουμε όλους!

Από το Κοινοτικό Συμβούλιο Άρσους
28/3/2017


ΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Αριθμός Προσφοράς: 1/2017

Το Κοινοτικό Συμβούλιο ΄Αρσους σας πληροφορεί ότι ζήτα προσφορές για την αγορά υπηρεσιών ανά ώρα για την κάλυψη των αναγκών του στο τομέα της καθαριότητας και για άλλες συναφής εργασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να αποτείνονται στο Κοινοτικό Συμβούλιο Άρσους τηλ. 25943223 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι Προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστό φάκελο στον οποίο να αναγράφεται «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ» στο γραφείο του Κοινοτικού Συμβουλίου όχι αργότερα από τις 7/4/2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00μ.

Το Συμβούλιο δεν είναι υποχρεωμένο να δεχτεί τη χαμηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΣΟΥΣ
24 Μαρτίου 2017


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Κοινοτικό Συμβούλιο ΄Αρσους και ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης Κοινότητας Άρσους σας προσκαλούν στο Τρισάγιο που θα ψάλει εις μνήμην των Ηρώων του Άρσους , που θα γίνει την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 11.00 πμ. στο Μνημείο Ηρώων.

Κοινοτικό Συμβούλιο ΄Αρσους
Σύνδεσμος Ανάπτυξης Κοινότητας ΄Αρσους
21 Μαρτίου 2017


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προσκαλείστε σε συγκέντρωση που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 3.00ΜΜ στο Καφενείο της Εκκλησίας για ενημέρωση και συζήτηση για το περιεχόμενο της « Γ΄ΦΑΣΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9.4 – ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ » που έχει δημοσιευτεί στις 4 Νοεμβρίου 2016 και η περίοδος για ενστάσεις λήγει στις 4 Μαρτίου 2017.

Σκοπός είναι να προχωρήσουμε άμεσα στην υποβολή των ενστάσεων αφού με την νέα δήλωση πολιτικής στην ουσίας μηδενίζεται η αξία των επηρεαζόμενων τεμαχίων.

Έντυπα για την υποβολή ενστάσεων διατίθενται στο Γραφείο του Κοινοτικού Συμβούλιου . Επίσης διατίθενται στα  Κεντρικά και  Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως καθώς  στην ιστοσελίδα του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως στην  διεύθυνση
http?//www.moi.gov.cy/tph.
Η ένσταση θα υποβάλλεται σε 4 αντίτυπα και συνοδεύεται από ισάριθμα αντίτυπα ή φωτοαντίγραφα επίσημου χωρομετρικού σχεδίου στο οποίο σημειώνεται με κόκκινο περίγραμμα το τεμάχιο για το οποίο  υποβάλλεται η ένσταση.

Από το Κοινοτικό Συμβούλιο Άρσους


ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΛΟΥΖΕ  ΣΤΟ ΑΡΣΟΣ

Την Κυριακή 27 του Σεπτέμβρη στις  4:00μ.μ θα γίνει στο Άρσος  η καθιερωμένη Γιορτή του Παλουζέ.

Οι γυναίκες του χωριού θα φτιάξουν εκτός από τον παλουζέ που θα προσφέρεται δωρεάν  σ’ όλους τους  επισκέπτες , κουλλουρούθκια με το έψιμα, σουτζιούκο, κκιοφτέρκα  και άλλα υποπροϊόντα του σταφυλιού. Στο χώρο της εκδήλωσης θα διατίθενται αρκατένα,  τσαμαρέλλα, Αρσιώτικο κρασί, ζιβανία, λουκουμάδες, αρωματικά βότανα κλπ .

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με Κυπριακούς χορούς και τραγούδια  θα παρουσιάσει ο Πολιτιστικός  Όμιλος της ΣΠΕ Αγίας Φυλάξεως και  η χορωδία ΑΡΙΟΝΕΣ θα τραγουδήσει  παραδοσιακά  και άλλα τραγούδια.

Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν  τα παραδοσιακά σπίτια του χωριού τις Μεσαιωνικές βρύσες, το Μονοπάτι της Φύσης,  το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, το Βυζαντινό Ναό του Αποστόλου Φιλίππου  και το εικονοφυλάκιο της Αγ. Μαριάμνης.

Στα πλαίσια της γιορτής  διοργανώνεται έκθεση Κυπριακής παραδοσιακής υφαντικής από τη συλλογή του Πωλ και της Νίνας Παστίδη. Η έκθεση θα γίνει στον εκθεσιακό χώρο του Αγροτουριστικού Συγκροτήματος ΑΡΣΟΡΑΜΑ και θα είναι ανοικτή το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 του Σεπτέμβρη

Στον χώρο του Μουσείου θα υπάρχει έκθεση Φωτογραφίας.

ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΣΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


 

 
 
Footer
Behind us is the memory of our fathers, in front of us are the eyes of our children!
 
   
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.