Μήνυμα Κοινοτικό Συμβούλιο Διαφημίσεις Ανακοινώσεις Επικοινωνία
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις
Δημοσιεύσεις
Αρχείο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

KΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΣΟΥΣ
Πλατεία Αποστόλου Φιλίππου,
4770  Άρσος, Λεμεσός
Τηλ : 25943223, 25942171
Φαξ: 25944378
E-mail: info@arsos.org

Σύνδεσμος Ανάπτυξης Κοινότητας Άρσους

Ταχ. Θυρ.: 51695
3508, Λεμεσός
Τηλ: 99410577

 
 
Μήνυμα
 

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του Νέου Κοινοτικού Συμβουλίου Άρσους σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεία, Ευτυχία και Χαρά.

Το Νέο Κοινοτικό Συμβούλιο Άρσους εκφράζει το σεβασμό και την εκτίμηση του σε σας όλους τους χωριανούς που κρατήσατε το χωριό μας Άρσος ζωντανό. Σεβασμό και εκτίμηση στον Οικονόμο Μιχαήλ Κωνσταντίνου και στην Εκκλησιαστική Επιτροπή. Ευχαριστούμε το απερχόμενο Κοινοτικό Συμβούλιο και τον Κοινοτάρχη φίλο Κώστα Κωνσταντινίδη. Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Ανάπτυξης Κοινότητας Άρσους και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο και φίλο Ηλία Ιωακείμ, καθώς και όλους γενικά που εργάζονται αφιλοκερδώς και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το χωριό μας.

Το Νέο Κοινοτικό Συμβούλιο ΄Αρσους είναι υπερήφανο για τους απανταχού «ΑΡΣΙΩΤΕΣ» τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους απανταχού φίλους του ΄Αρσους.

Δηλώνουμε απλά και καθαρά ότι θα δώσουμε τo άπαν των δυνάμεων μας και καλούμε όλους να συστρατευτούν μαζί μας για να παραδώσουμε το ΄Αρσος στα παιδιά μας όπως εμείς το βρήκαμε από τους πατεράδες και τους παππούδες μας.

Με εκτίμηση

Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου ΄Αρσους
-------------------------------------

Αντρέας Βασιλείου Ψηλός

 
 
Footer
Behind us is the memory of our fathers, in front of us are the eyes of our children!
 
   
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No http://www.arsos.org/images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.