Μήνυμα Κοινοτικό Συμβούλιο Διαφημίσεις Ανακοινώσεις Επικοινωνία
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις
Δημοσιεύσεις
Αρχείο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

KΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΣΟΥΣ
Πλατεία Αποστόλου Φιλίππου,
4770  Άρσος, Λεμεσός
Τηλ : 25943223, 25942171
Φαξ: 25944378
E-mail: info@arsos.org

Σύνδεσμος Ανάπτυξης Κοινότητας Άρσους

Ταχ. Θυρ.: 51695
3508, Λεμεσός
Τηλ: 99410577

 
 
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ WI-FI ΣΤΟ ΑΡΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CYTA
 

 Η CYTA σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Άρσους και τον Σύνδεσμο Ανάπτυξης προχώρησε στην εγκατάσταση ασύρματου δικτύου Wi-Fi στην ανακαινισμένη Πλατεία Αποστόλου Φιλίππου.

Το δίκτυο και η λειτουργία της υπηρεσίας Cytanet θα καλύπτει τον χώρο γύρω από την πλατεία που είναι και ο χώρος συνάθροισης των κατοίκων, των επισκεπτών αλλά και ο χώρος δεκάδων εκδηλώσεων που  διοργανώνονται στο χωριό.

Η εγκατάσταση του δικτύου θα βοηθήσει στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών ντόπιων και ξένων ιδιαίτερα νέων που θα μπορούν να απολαμβάνουν την ασύρματη ,εύκολη και γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Όσοι είναι πελάτες της Cyta θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία Cytanet χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους. Όσοι δεν είναι πελάτες της Cytanet μπορούν να εξασφαλίσουν τους αναγκαίους κωδικούς μέσω καρτών Wi-Fi , μέσω πιστωτικών καρτών ή με μήνυμα SMS.

 

 
 
Footer
Behind us is the memory of our fathers, in front of us are the eyes of our children!
 
   
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No http://www.arsos.org/images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.